bel nu:020 - 63 66 837
Laatste nieuws

Particuliere thuiszorg Buitenveldert

Particuliere thuiszorg in Buitenveldert door Zuster Jansen kan een uitstekende aanvulling zijn op zorg die u op dit moment al ontvangt. Ook kan de zorgtaak juist door ons worden overgenomen, bijvoorbeeld omdat u niet tevreden bent over de huidige zorg of als u een mantelzorger wilt ontlasten. Onze particuliere thuiszorg kan op diverse manieren worden ingevuld, waardoor er altijd een passend antwoord op uw zorgvraag te vinden is. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor intensieve 24-uurs zorg, nachtzorg of palliatieve zorg. Woont u in Buitenveldert of omgeving en bent u op zoek naar kwalitatief hoogwaardige zorg, voor uzelf of een naaste? Dan staan de ervaren zorgverleners van Zuster Jansen graag voor u klaar.

Wat kunt u verwachten?

Wanneer u contact opneemt met onze zorgcoördinator, gaat u samen in gesprek over uw situatie. U bepaalt samen welke vorm van zorg het beste ingezet kan worden: dat is het voordeel van particuliere thuiszorg in Buitenveldert. U houdt uiteindelijk altijd zelf de controle over de soort en hoeveelheid zorg die u afneemt. Vervolgens krijgt u al op zeer korte termijn de hulp en ondersteuning die in uw geval nodig is. Zuster Jansen werkt namelijk niet met wachtlijsten. Omdat het steeds een klein team van zorgverleners is die u komen helpen, ontvangt u steeds dezelfde mensen bij u thuis. U krijgt dus echt de kans om een hechte vertrouwensband met ze op te bouwen. Dit komt het verlenen en ontvangen van intensieve zorg ten goede, blijkt uit onze ervaring.

Vraag gerust om meer informatie

Uiteraard leggen we u graag persoonlijk meer uit als het gaat om de mogelijkheden binnen onze particuliere thuiszorg. U kunt intussen ook rondkijken op deze website over een aantal van de zorgvormen die we bieden in Buitenveldert. Zuster Jansen biedt altijd zorg met aandacht en respect voor uw persoonlijke situatie, of we er nu tijdelijk voor u moeten zijn of permanent.

Lees meer bij Zuster Jansen